Never be alone – in Jean Monnet – 8 Iunie

Never be alone in Jean Monnet

NEVER BE ALONEwww.neverbealone.ro ARE ULTIMA OPRIRE PANA IN SEPTEMBRIE IN LICEUL TEORETIC ” JEAN MONNET” pe 8 iunie la ora 13.00.

Continuăm să adunăm bani pentru micuţa Carmen Muşat, fetiţa de 5 ani care are nevoie de 50.000 de euro pentru a se opera la coloana vertebrala.

Sensibili la povestea ei, elevii din Colegiul Naţional “Jean Monnet” din Capitală au decis să se înscrie în acţiunea caritabilă “Never be alone”, desfăşurată din aprilie de campania “Din inima pentru copii” împreună cu un grup de elevi din Colegiul Naţional “Gh. Lazăr” în diverse licee bucureştene. Mâine, 8 iunie, in incinta Colegiului Jean Monnet, elevii vor organiza un târg unde vor vinde prăjituri făcute de ei sau diverse obiecte lucrate de mână. Banii strânşi astfel vor merge către Carmen.

Apoi, de la ora 13.00, adolescenţii vor participa la un superconcert caritabil, iar suma adunată de pe urma biletelor vândute va fi donată tot fetiţei. Concertul va fi susţinut de RADIO KILLER ,Deepside Deejays, Vunk, şi X-plod. Pot participa şi elevi din alte licee, în limita biletelor disponibile mâine, la faţa locului.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *