A doua intalnire a dovlecarilor

Intalnirea 2 a bobocilor din CNMV - Roxana Leocovici - fotoreporter

Intalnirea 2 a bobocilor din CNMV - Roxana Leocovici - fotoreporter

de Vladimir Pogonariu – redactor
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Ca să nu încep într-un mod absolut plictisitor și formal amintindu-vă când a fost întâlnirea bobocilor din C.N.M.V., o să intru direct în paine. Cum a fost? Păi, vorba organizatorilor, „ca prima“.

Cum așa? Simplu. A fost un fel de haos organizat, la care au participat în jur de 60-70 (ochiometric, nimeni nu i-a numărat) de boboci din Viteazul (teoretic). Practic, totul a fost după cum urmează: ne-am întâlnit cu toții în parcul Herăstrău, la intrarea principală dinspre stația de metrou Aviatorilor, în jurul orei 17:00. Da, este acea oră pe care o urăm cu toții pentru că este prea cald, dar nu ai ce-i face. Ne-am întâlnit noi, frumos, în faţa parcului, i-am așteptat pe toți întârziații după care am decis să ne mișcăm.

Intalnirea 2 a bobocilor din CNMV - Roxana Leocovici - fotoreporter - online-1

Unde? Nimeni nu știa. Ne-am decis, în cele din urmă, asupra Grădinii Japoneze, singurul lor cât de cât umbrit și care ne putea primi pe toți. Ne-am înșirat în tot parcul, am mângâiat câini și am mers ca țăranii pe tot trotuarul. Dar iată că am ajuns și pe pajiștea mult visată. De aici, Domnul cu mila!.

A venit un coleg mai mare (clasa a 12-a) și a încercat să facă ordine, chipurile. A propus să ne aşezăm în cerc, dar multora nu le-a convenit pentru că jumate’ erau la soare. Așa că am format un semicerc, plus ceva grupulețe, și am încercat să gasim ceva de făcut/ vorbit. Am încercat să îi facem pe cei mici să se prezinte și, zic eu, am reuşit cât de cât. Dar atât. La un moment dat chiar, fiecare „participant“ încerca să iasă cât mai mult în evidență.

Intalnirea 2 a bobocilor din CNMV - Roxana Leocovici - fotoreporter - online-7

Cum? Păi, cum să vă spun eu… au încercat să facă pe liderii, ieșind în față și încercând să pară interesanți. Unii au reușit și au stârnit chiar și aplauze (baieții din trupa de dans a liceului), dar alții nu au reuţit decât să se facă puțin de râs.

Intalnirea 2 a bobocilor din CNMV - Roxana Leocovici - fotoreporter - online-53

Ce a urmat? Mai nimic, pentru că au început să plece. Unii s-au dus într-un bar într-o cafenea lângă liceu, alții s-au dus pe Lipscani, unii au rămas în parc, iar restul s-au dus să facă un pui la ceaun. Întrebați ce au mai facut după, au raspuns la unison, indiferent de locația în care au fost: „Am vorbit despre liceu, am aflat care sunt profii nașpa și care sunt materiile la care trebuie să învăţăm.“

Intalnirea 2 a bobocilor din CNMV - Roxana Leocovici - fotoreporter - online-21

Ce va urma? Nimic. Întrebat când va fi urmatoarea întâlnire a bobocilor, organizatorul a răspuns: „A fost a doua și ultima întâlnire a bobocilor“ (n.r. râde). Ulterior, am auzit un zvon cum că urmatoarea întâlnire va fi organizată de boboci. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Intalnirea 2 a bobocilor din CNMV - Roxana Leocovici - fotoreporter - online-15

În concluzie. Ce ați ratat? O mare transpirație la unison, o plimbare prin parc, un suc sau o înghețată și o discuție despre liceu. Toate astea pe 29 iulie, de la ora 17:00 până la… cât a putut fiecare.

Intalnirea 2 a bobocilor din CNMV - Roxana Leocovici - fotoreporter - online-6

Recommended Articles

4 Comments

  1. Mie una nu-mi place :-j Parca l-ai scris la misto.

  2. Felicitari pt articol! Realist 🙂

  3. Usor de acord cu ce e scris mai sus. La inceput e prea subiectiv articolul si vorbesti din persspectiv ta de liceean in Viteazul apoi spre final esti obiectiv. Puteai pastra obiectivitatea in tot articolul. Nu ar mai fi parut scris la misto.

  4. cartela de metrou, 3 lei;
    parfum sa faci impresie buna, 20 de lei;
    apa sa nu mori de sete cand stai in herastrau in miezul zilei, 4 lei;
    exprimarea lui pogo…..nepretuita 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *