Contact: imagine@teenpress.ro

Targetul revistei Teen Press şi a site-ului teenpress.ro îl reprezintă liceenii şi viitorii liceeni. Demografic vorbind targetul îl reprezintă tinerii cu vârste cuprinse între 13 si 24 ani.

Revista Teen Press

Existăm din 1996. La început am fost o revistă tipărită care a tot evoluat şi s-a dezvoltat. Ne remarcăm prin faptul că suntem singura revistă de liceu realizată doar de liceeni fară implicarea profesorilor. În 2010 a luat fiinţă ONG-ul umbrelă pentru acest proiect (Redacţia Centrală “Teen Press”). Din motive financiare tipărirea revistei a fost sistată momentan. Ultimul tiraj însumează 5000 de reviste distribuite direct pe băncile colegilor din licee. În prezent căutam parteneri şi finanţatori de lungă durată pentru a pune în practică planul de autofinanţare pe bază publicităţii şi a nevoilor unui posibil finanţator.

Site-ul Teen Press

teenpress.ro este extensia Revistei Teen Press şi este în continuă dezvoltare. Orice formă de publicitate are rolul de a finanţa dezvoltarea acestui site şi a revistei tipărite.

Suntem deschişi oricărei forme de colaborare sau de publicitate şi ne adaptăm rapid nevoilor partenerului. Dorim să învăţăm, să ne dezvoltăm şi să creştem mari. Statistic vorbind, datele prezente ar fi următoarele:

Evolutie Facebook:

Evolutie site: