Teen Press iti aduce: Workshop de dezvoltare personala si teatru

Teen Press - Workshop de Dezvoltare Personala si Teatru

Teen Press iti aduce “Workshop de dezvoltare personala si teatru”. Indiferent daca esti timid sau esti cea mai sociabilia persoana, acest workshop este pentru tine. Hai sa-ti spunem o chestie tare. Acum nu o sa- si mai dea profa seama cand nu ti- ai facut tema. Cunoasterea propriului corp este una din lucrurile ce le vei dobandi in acest workshop.

Te asiguram ca nu o sa facem chestii de anatomie, pubertate, bla, bla-uri, ba chiar e un workshop practic. Ne va fi alaturi, un prieten cu multa experienta in lucrurile astea. Asadar, daca ideea de dezvoltare persoanala suna fain si vrei sa te simti bine si sa cunosti oameni noi, workshop-ul asta este pentru tine.

Workshop-ul este gratuit, incepe pe 26 Februarie 2011 si va dura pe o perioada de 3 luni, cu intalniri Sambata sau Duminica (depinde de grupa) intre orele 10:00-12:00, la Ecran Club, Soseaua Grozavesti, nr. 84 (te ajutam noi sa ajungi, e aproape de Eroilor, Politehnica si Gradina Botanica).

Inscrierile se fac pana pe 22 Februarie 2011, completand formularul de la urmatoarea adresa:
Bafta!

UPDATE: Inscrierile au fost inchise.

Recommended Articles

7 Comments

 1. Buna, Teenpress. Aaaa… Eu am cam depasit perioada liceului. Cu 4 ani. Inca o data liceul, corect? Pot sa ma inscriu fara rusine? 😛

  1. Da, te asteptam cu cea mai mare placere 😀
   Sa completezi formularul de inscriere te rugam, acela e esential 😀

 2. M-am inscris si eu! Abia astept sa vad daca am fost acceptata. Dar am o intrebare…se plateste ceva pentru acest workshop? Vara trecuta am mai fost acceptata la un alt workshop, si trebuia sa platesc.

  1. E gratuit workshop-ul 😀
   Tocmai de aceea se va face o selectie, locurile fiind limitate.

   Bafta 😀

 3. Dupa ce criteriu vom fi selectati si cum vom sti cine daca am fost selectati???

  1. Criteriile nu le putem spune caci altfel formularele nu ar fi completate sincer.
   Toti cei cei au completat formularul vor primi mail pana pe 24 Februarie (inclusiv).

 4. Cred ca suntem cu totii constienti de semnificatiile fiecarui raspuns in parte. (usa inchisa = introvertit & so on) Sper, de fapt aproape sunt sigura, ca unul dintre criterii este diversitatea. So just be yourself. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *